Vildane moj ku i ke jelektë se na bëre ‘hor’, mos prito doku pak në Kosovë…


Modelja e njohur shqiptare e cila jeton dhe vepron në Shtetet e Bashkuara të Amerikes përherë di të provkojë. E bukura, Vildane Zeneli ka bërë paraqitjen e radhës në rrjetet sociale. Duket se ajo fare nuk i ka problem temperaturat e ulta.

Para pasqyrës ajo është paraqitur e eksozuar kaq shumë, shkruan Raporto24. Zeneli duket se nuk e ka fare problem të tregojë edhe më shumë se që duhet, dhe këtë e bën me shumë qejf. Vildane moj ku i ke jelektë se na bëre ‘hor’, mos prito doku pak në Kosovë…

Modelja e njohur shqiptare e cila jeton dhe vepron në Shtetet e Bashkuara të Amerikes përherë di të provkojë. E bukura, Vildane Zeneli ka bërë paraqitjen e radhës në rrjetet sociale. Duket se ajo fare nuk i ka problem temperaturat e ulta.

Para pasqyrës ajo është paraqitur e eksozuar kaq shumë, shkruan Raporto24. Zeneli duket se nuk e ka fare problem të tregojë edhe më shumë se që duhet, dhe këtë e bën me shumë qejf. Vildane moj ku i ke jelektë se na bëre ‘hor’, mos prito doku pak në Kosovë…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *