Ilir Shaqiri: Нall i madh kur рartnerja është shumë ѕ*kѕi


Ilir Shaqiri është kryetar jurie prej disa javësh dhe ai gjykon nga afër balerinët e VIP-at që kërcejnë.

Mbrëmjen e kësaj të hëne, i pyetur nga Alketa Vejsiu se:

“Kur partnerja është se ksi, shumë tunduese, me forma trupore gjeneroze çfarë ndodh me partnerin gjatë vallëzimit?”

Iliri u përgjigj: “Është hall i madh. Sigurisht sex appeal ka të bëjë të vetën në çdo lloj situate dhe duhet të jesh vigjilent ta përballosh këtë lloj të themi vështirësie pune”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *