Këmbimi valutor, 11 tetor/ Me sa blihet dhe shitet sot euro dhe dollari!


Sot një euro në tregun e këmbimit valutor shqiptar blihet me 116.3 lekë, ndërsa shitet me 116.9 lekë. Edhe dollari nuk ka pësuar asnjë ndryshim, pasi blihet po aq sa dje me 119.6 lekë dhe shitet me 120.6.

Ndërsa paundi britanik sot në tregun shqiptar blihet me 131.6 lekë dhe shitet me 132.8 lekë.

Ndërsa franga zvicerane blihet me 119.3 lekë dhe shitet me 120.2 lekë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *