Duket si një djalë i ri, por nuk do e besoni dot sa vjeç është Elvis Naçi


Hoxhë Elvis Naçi është një teolog dhe imam Shqiptar. Ai është kreu i Bashkësisë Islame të Shqipërisë, që vepron në Xhaminë e Tabakëve në Tiranë dhe themelues dhe president i Fondacionit Kulturor Jo-fitimprurës Firdeus. Paraqitja e tij, e tregon si një djalë energjik, megjithatë moshën e vërtetë të Elvisit nuk jua merr mendja, shkruan pemajetes.com.

Naçi vepron në mënyrë aktive në një faqe Facebooku me mbi 1.2 milionë ndjekës (12 Tetor 2022) dhe rregullisht vendos videot e hytbes në kanalin e tij në YouTube, i cili ka më shumë se 447,000 abonentë (12 Tetor 2022). Për shkak të popullaritetit të tij të madh në mesin e myslimanëve të Shqipërisë, por edhe me shqiptarët e tjerë myslimanë, ai u bë i njohur në nivel kombëtar dhe u ftua rregullisht në emisionet shqiptare.

Elvis Naçi (i lindur më 7 maj 1977 në Tiranë) është një Imam Shqiptar. Ai është 45 vjeç. Ai është kreu i Bashkësisë Islame të Shqipërisë, që vepron në Xhaminë e Tabakëve në Tiranë dhe themelues dhe president i Fondacionit Kulturor Jo-fitimprurës Firdeus.

Për shkak të popullaritetit të tij të madh në mesin e myslimanëve të Shqipërisë, por edhe me shqiptarët e tjerë myslimanë, ai u bë i njohur në nivel kombëtar dhe u ftua rregullisht në emisionet shqiptare.

Elvis Naçi është gjithashtu një nga kritikët më të ashpër të një islamizmi radikal në Shqipëri.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *