Nuk përmbahen konkurrentët në PërPuthen, Irisi zhνesh Petron në takim (Fotot)


Petro zgjodhi një nga vendet më panoramike të Tiranës për të zhvilluar takimin e tij me një nga konkurrentet e reja të “Për’puthen”.

Irisi dhe Petro udhëtuan së bashku drejt ujëvarës së Shëngjergjit. Mes të dyve nuk munguan lojërat dhe shakatë. Petro e mbajti në krahë, ndërsa Irisi guxoi më tej i hequr bluzën Petro.

“Duke qenë se Orsiola donte të ta hiqte bluzën në studio dhe nuk ia doli, a mund ta bëj unë tani”, i tha ajo konkurrentit, ç’ka menjëherë solli kritika nga Oriola. “Gjatë gjithë takimi keni folur për mua, Irisi bëri çfarë kam bërë unë, megjithatë nuk shqetësohem”, u shpreh konkurrentja.

Ndërsa Petro “e paralajmëroi” Irisin kur i tha se shpreson që në takimet me djemtë e tjerë të mos sillet në të njëjtën mënyrë si po bën me të.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *