E pazakontë në Fier/ Makina del “jashtë loje”, nusen e marrin me helikopter (VIDEO)


T eksa muajit gusht po i vjen fundi dhe bashkë me të edhe sezonit të dasmave, një ngjarje jo fort e zakontë ka ndodhur në Fier këtë të diel.

Ndërkohë, që në dasmat e zakonshme, siç e do tradita nuset merren me makinë nga shtëpia e tyre për në shtëpinë e bashkëshortit të ardhshëm, në Fier kanë zgjedhur një mënyrë tjetër.

Siç duket edhe në video, në Fier nusen e marrin me helikopter,

Në pamjet duket helikopteri që fluturon në qendër të qytetit, ndërsa Fieri është i njohur edhe më parë për raste të tilla aspak të zakonta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *