”Banorët e parë sapo u futën?” A ka nisur ‘Big Brother’ në Kosovë?


“Big Brother VIP Kosova” është gati dhe shumë shpejt pritet që në fund të këtij muaji ose fillim nëntori të nisë transmetimin. Ndërkohë Liberta na ka zbuluar përmes një postimi në Instagram se banorët e parë janë ngujuar në shtëpi. ”Banorët e parë sapo u futën?” A ka nisur ‘Big Brother’ në Kosovë?

Liberta shfaqet krah drejtorit të përgjithshëm, Adriatik Kelmendi, moderatorit Alaudin Hamiti dhe pjesë nga stafi drejtues i Klan Kosova që po punon për këtë projekt. ”Banorët e parë sapo u futën?” A ka nisur ‘Big Brother’ në Kosovë?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *