31-vjeçari i fikësuar pas grave të moshuara: Ja pse nuk pranoj të lidhem me vajza të reja


Një 31 vjeçar ka një kërkesë thelbësore, do të dalë në takime me gra mbi 60 vjeç. Ai quhet Kyle nga Pittsburgh i cili ka thënë se kur ka qenë 18 vjeç ka takuar një grua 50 vjeç dhe ra në dashuri me të. Kjo histori ishte bërë hit nëpër mediat më të mëdha në botë, poashtu edhe në rrjetet sociale, shkruan pemajetes.com

Kyle thotë se sa më e vjetër femra aq më e mirë. Ai ka bërë me dije se e dashura më e vjetër që ka pasur ndonjëherë ka qenë një 91-vjeçare. Kyle shton se e ka kuptuar që i pëlqejnë femrat e moshuara që kur ishte në fillore. /pemajetes.com

Shiko videon për më shumë:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *