Вurri bën daѕmën e ëndrrave me një kukull prej leсke, kanë krijuar familje së bashku


Një djalë po planifikon martesën e tij të ëndrrave. Burri, i cili dokumenton marrëdhënien e tij jokonvencionale në TikTok nën adresën @montbk5959, thotë se ka kaluar vite beqar përpara se të gjente dashurinë me kukullën që e ka quajtur Natalia.

 

 

Sipas klipeve të tij, dyshja së fundmi kanë festuar së bashku njëvjetorin e tyre. Në videot që tregojnë lidhjen, djali mund të shihet duke dalë për një shëtitje dhe pazar me Natalia, e cila madje ka takuar familjen e tij.

 

 

Por nuk është vetëm çifti – ka edhe disa fëmijë kukullash prej lecke. Video të tjera tregojnë një burrë që kryen detyrat e zakonshme atërore, të tilla si veshja e tyre, ndihma në detyrat e shtëpisë dhe shikimi i televizorit.

Megjithatë, jo të gjithë janë të lumtur për djalin dhe organizimin e tij jashtë të zakonshmes – aq sa atij iu desh të çaktivizojë komentet në disa nga klipet e tij për shkak të vërejtjeve nga të panjohurit në internet.

 

 

Duke folur para kamerës për familjen e tij të re për 9000 ndjekësit e tij, ai tha: “Po të mos ishin kukullat, do të isha më vetëm se kushdo. Të paktën kam diçka”.

 

 

Në një tjetër video, ai tha: “Me vajzën time të vogël shikojmë TV dhe flasim për gjithçka. “Ata nuk e dinë sa shumë e dua, kam duruar gjithë këtë vit me të. Kam në plan të martohem.”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *