Nuk e pritëm këtë! Ish-çifti kthehet në ‘Përputhen’


Ish-konkurrenti ka treguar se po vjen sërish në emision për t’i kërkuar një mundësi të dytë për rikthim Mikelës, pasi si pasojë e distancës, gjërat mes tyre nuk ishin njësoj siç kanë qenë.

Nga ana tjetër Mikela është shprehur se do të dëgjojë atë çfarë ka për të thënë Erjoni e më pas presim se si do të vazhdojë historia.

Erjoni: Me ne ndodhi diçka që nuk ndodh shpesh. Nga njëra anë ishte distanca, e bëri të veten dhe I jepte ato ngacmimet. Kur nuk e kishim afër njëri-tjetrin situate kalonte në konflikte. Mund të them se 99% të fajit  e kisha unë.  Sa herë i kam shprehur dëshirën për tu rikthyer kam marrë gjysmë refuzim e gjysmë mundësi, prandaj kam ardhur këtu për të sqaruar disa gjëra.

Mikela: Nga t’ja nisësh, unë jam e ftuar sot dhe para do dëgjoj pastaj do flas.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *