Vjen lajmi i bukur nga familja e Gilit, këngëtarja së shpejti bëhet gjyshe


Lajme të mira vijnë nga familja e Gilit!

Këngëtarja e mirënjohur shumë shpejt do ta marrë epitetin e gjyshes për herë të parë.

Lajmin e kanë ndarë me ndjekësit Herolina dhe Roberti, çifti i posa martuar përmes një videoje në Instagram.

Ata kanë ndarë me ndjekësit zbulimin e gjinisë që Herolina pret!

Ata do bëhen prindër të një djali, pra Gilin dhe Ilirin i pret në pak muaj një nip!

Me urimin për familjen Berani, shpresojmë që gjithçka do të shkojë mbarë e lehtë për pjesën e mbetur të pritjes së ëmbël të Herolinës.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *