Arbenita Ismajli konvertohet në krishtere?


Modelja e njohur shqiptare e cila bëri emër në Londër në fushën e modelimit e që tanimë është mjë nga femrat shqiptare më të bukura.

indeks.mk ngreh dyshimet nëse modelja me prejardhje nga Kumanova e Maqedonisë së Veriut është konvertuar në krishtere?, pasi që në një nga revistat prestigjioze shihet modelja që ka të vendosur një kryq.

Arbenita Ismajli është ndër modelet më të njohura shqiptare e cila jeton jashtë vendit, dhe që në të njëjtën kohë është edhe gruaja e reperit Fero.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *