Alfred Cako: Ky është mjekimi popullor që bën mrekulli, e përdorin vetëm të pasurit


Konspiracionisti Alfred Cako, si çdo fundjavë ishte i ftuar në “Rrethin Katror” në “E Diell”. Temë diskutimi puntatën e stome, ishte mjekimi alternative, i njohur ndryshe si ai “popullor”.

Cako e vlerësoi këtë lloj mjekimi dhe foli për një të kësaj natyre të quajtur “Omipathia”.

Ai theksoi se ky mjekim përdoret për kurim nga familjet e pasura dhe është tepër i kushtueshëm.

“Ka edhe mënyra të ndryshme siç është mjekimi me omiopathia, unë e preferoj dhe e kam të parën si mjekim në qoftë se do të kisha nevojë për të. Kjo është një nga mjekësitë më të shtrenjta, që kurohen familjet e mëdha”, tregoi Cako.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *