“Kthemi ti mu orët Rolex – unë t’i kthej çantat e shtrenjta”, luftë e çmendur divorci mes Totti-t dhe Ilary Blasit


Ata ishin çifti i ëndrrave në Itali: Heroi i futbollit Francesco Totti dhe ylli televiziv Ilary Blasi ishin së bashku për 20 vjet, prej të cilave ishin të martuar për 17 vjet. Më pas në verën e këtij viti erdhi tronditja: prindërit e tre fëmijëve u ndanë.

Menjëherë pas kësaj, të dy kishin tashmë një partner të ri – dhe një luftë e hidhur mori rrugëtimin. Qortimet dhe fajësimet u bënë publike nga të dyja palët, ndërsa beteja u zhvillua gradualisht nga të dyja palët.

“Çfarë tjetër duhet të bëj?”

Blasi i vodhi orët luksoze legjendës romake kur ajo u largua, siç raporton gazeta italiane “Corriere della Sera”. Avokati i Tottit më pas i ofroi gruas së tij një marrëveshje: ajo i kthen orët e shtrenjta Rolex – dhe në këmbim ai i kthen çantat e saj të shtrenjta.

“I fsheha çantat, shpresoj për një shkëmbim”, citohet të ketë thënë 46-vjeçari. Ai pyet: “Çfarë duhet të bëj tjetër?” Thuhet se Blasi tashmë ka nisur të përgatitet për shkëmbim.

Sipas vetë Tottit, marrëdhënia filloi të shkërmoqet pasi karriera e tij përfundoi në 2017 dhe depresioni pasues i kampionit të botës 2006 kur ai theu këmbën.

“Ajo nuk ishte aty kur unë kisha më shumë nevojë për të”, tha Totti pas ndarjes.

Ai ka parë mesazhe në celularin e saj që thuhet se i kanë dhënë prova të tradhtisë nga ana e saj. Blasi, nga ana e tij, kundërshtoi: “Mësova gjëra për të që do të shkatërronin jetën e 50 familjeve”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *