La milionat për t’u bërë grua nga burrë që ishte, tani habit botën: Burrat po presin në radhë për virgjërinë time


Jessica Alves thotë se burrat po rrinë në radhë për të marrë ‘vi rgjë rinë’ e saj pasi iu nënshtrua një op eracioni për ndryshimin e gjinisë.

37-vjeçari, i lindur me emrin Rodrigo, kohët e fundit iu nënshtrua një operacioni në Tajlandë dhe ka treguar me krenari rezultatet.

Ajo së fundmi shpërndau një pamje pa rroba në Instagram me emoji që mbulojnë pjesët i nt ime.

Tani që ylli ka përfunduar serinë e saj të oper aci one ve gjinore, ka deklaruar se ajo tani është “në kërkim të dashurisë”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *