I moshuari qën*droi gjithë ditën në rrugë për të shitur ëmbëIsirat. Kur dikush i ofroi diqka, ai nuk mundi t’i mbante Iotët.


Për fat të mirë, madje edhe në të këqija ka gjithmonë diçka të mirë dhe në errësirë ​​ekziston gjithmonë një rreze e vogël e dritës dhe video e mëposhtme që po bën xhiron e botës tregon pikërisht këtë.

Ngjarja ndodhi në Jalisco, Meksikë; në video ju mund të shihni një të moshuar të varfër, ai qëndroi gjithë ditën në rrugë për të shitur ëmbëlsirat, por duket se as një klient nuk është ndalur.

Papritmas, afrohet një person, i cili kishte qëndruar larg për të vëzhguar skenën dhe i cili, duke parë situatën, nuk donte të qëndronte pasiv dhe ofroi një ofertë për të moshuarin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *