Gjen një çantë të madhe në ishullin grek, turisti tmerrohet kur sheh çfarë ndodhej brenda saj!


Greqi- Gjeti një çantë të madhe në ishullin grek, por kur e hapi tursiti ka mbetur i tmerruar pasi pa se çfarë ndodhej brenda saj.

Ngjarja ndodhi në Naxos.

 

 

Mediat vendase raportojnë se turisti ishte duke eksploruar plazhin Fykios, ku pikasi çantën dhe, pasi e hapi, gjeti dy trupa të dekompozuar.

 

 

Qendra shëndetësore e Naxos, për shkak të dekompozimit të avancuar të njërit prej trupave, nuk mund të sqarojë nëse i përket një burri apo një gruaje.

Nga ana tjetër, për të dytin ende nuk është sqaruar nëse mund të jetë trup njeriu apo kafshe.

Pritet të kryehen autopsia e plotë, për të zbuluar më tepër rreth kësaj ngjarje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *