Burri i dha djalit 30 dollarë, pas 20-viteve një milioner trokiti në derën e tij


Historia e një punonjësi në një fabrikë çeliku dhe një djaloshi lypës, e përmbledhur përmes një video nga kanali “Fakte Interesante”, jep një leksion tejet motivues për jetën, sidomos për ata që ndihen të humbur në sfidat e jetës së tyre, shkruan pemajetes.com.

Michael përdorte transportin publik pothuajse çdo ditë, por kurrë nuk do të kishte menduar se do ta takonte dashurinë e jetës së tij në autobus. Në atë kohë, ai punonte në fabrikën e çelikut dhe shpesh, pas një turi të vështirë, i pëlqente të flinte në autobus gjatë rrugës për në shtëpi.

Kolegët e tij shpesh duhej ta zgjonin që të mos humbiste stacionin ku duhet të zbriste, por kësaj radhe, Michael kishte vetëm dhe nuk kishte askënd që ta zgjonte. Duke e parë situatën, Michael me siguri do të përfundonte në stacionin e fundit, ku do të duhej të ecte 30 minuta për në shtëpi.

Por në atë moment, një zë i këndshëm femëror e nxori atë nga përqafimi i ëmbël i gjumit. “Djalosh, është koha të ngrihesh, ose mund të humbasësh stacionin tënd”, i tha ajo. Michael hapi sytë dhe u habit kur pa një vajzë të bukur, të ulur në ndenjësen pran tij.

“O ju falënderoj, por si e dini cila ishte ndalesa ime”, pyeti i befasuar. Vajza i tha që nuk ishte hera e parë që ishte në autobus me të. Ajo jetonte një stacion pas Michael, kështu që ajo e dinte pak a shumë se kur dhe ku i duhej atij të zbriste. Pas kësaj, ata filluan të dilnin, ku më pas edhe u martuan dhe patën një vajzë. Jeta e tyre ishte e lumtur, derisa më vonë, gjithçka kaloi në tragjedi.

Pas tragjedisë, Michael takon një djalë të vogël, të uritur që i kërkon atij lëmoshë. Ai iu afrua me kureshtje Michael-it dhe i tha: “Zotëri, ju lutëm me jepni 30 dollarë. Më vjen turp që po ju kërkoj para, por jam shumë i uritur”. Ai e pa në sytë e djalit dhe e kuptoi se ishte në siklet. Michael e futi dorën në gjepin e tij dhe nxori 30 dollarë dhe i dha atij. Pas 20 vitesh, diçka e mrekullueshme ndodhi në jetën e Michaelit kur u ritakua me djaloshin që i kishte dhënë 30 dollarë.

Për të mësuar se çfarë ndodhi, shikojeni videon e më poshtme të publikuar nga “Fakte Interesante” në kanalin e saj në youtube.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *