“E ke tradhtuar ndonjëherë gruan?” Burri jep përgjigjen që s’e priste askush


Zogu i Tironës vijon me intervistat e humorin e tij çdo mëngjes në Ora News. Sot ai ka ndaluar qytetarë të ndryshëm në qendër të kryeqytetit dhe u ka bërë atyre pyetje pikante.

Një zotëri nga Ersaka është përgjigjur me çiltërsi dhe ka dhënë deklaratën që askush nuk e priste, teksa i riu e pyet nëse e ka tradhtuar ndonjëherë bashkëshorten.

Ai dha një përgjigje që s’e priste askush. E si rezultat merr një përqafim nga gazetari i njohur në Tiranë. Në fund të fundit, njerëz të tillë duhen vlerësuar për sinqeritetin që kanë.

Se ç’do të ndodhë mes tij dhe të shoqes kur të shkojë në shtëpi, një Zot e di…

Shiko videon:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *