Paguan hotelin sa qimet e kokës, çifti i sapomartuar merr lajmin e hidhur sapo shkon te flejë


Paguan hotelin sa qimet e kokës, çifti i sapomartuar merr lajmin e hidhur sapo shkon të flejë…!! Një çift të dashuruarisht që sapo ishin martuar, mbetën të befasuar dhe pa para pasi u refuzuan nga stafi i hotelit sepse nuk kishin marrë me vete kartat e ID pas mbrëmjes së dasmës.

Emma Hulligan kishte rezervuar një natë qëndrimi në Hotel Britannia … në Liverpool për të dhe burrin e saj me parat e dhuruara për dasmën nga prindërit e saj. Paguan hotelin sa qimet e kokës, çifti i sapomartuar merr lajmin e hidhur sapo shkon te flejë

Paguan hotelin sa qimet e kokës, çifti i sapomartuar merr lajmin e hidhur sapo shkon të flejë…!! Një çift të dashuruarisht që sapo ishin martuar, mbetën të befasuar dhe pa para pasi u refuzuan nga stafi i hotelit sepse nuk kishin marrë me vete kartat e ID pas mbrëmjes së dasmës.

Emma Hulligan kishte rezervuar një natë qëndrimi në Hotel Britannia … në Liverpool për të dhe burrin e saj me parat e dhuruara për dasmën nga prindërit e saj. Paguan hotelin sa qimet e kokës, çifti i sapomartuar merr lajmin e hidhur sapo shkon te flejë


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *