Ishte ajo qe i tha Bores te ndahej! Olsa Muhameti ballafaqohet me Donaldin dhe ia thote troc pse


Olsa Muhameti e ftuara e parë për këtë të shtunë në “Më lër të flas” është ballafaquar për herë të parë me Donald Veshajn, pas deklaratave që ka bërë për të. Ajo u shpreh se ka komentuar për të pasi nuk e njihte nga afër dhe tani që e njeh ajo ka një mendim pozitiv.

Donald: Kam parë nëpër portale që Olsa njëherë ashtu, njëherë ashtu dhe tani po flet ndryshe, nuk e di se ca ishte diçka që mua nuk më pëlqeu dhe kam qenë shumë i indinjuar.

Romeo: Njëherë e lavdëroje, njëherë e sh je. Olsa: Një moment atëherë, duhet t’i ndajmë këto të dyja, unë mund ta kem sh rë Donaldin në kohën që e shihja në televizion, tani që e njoh nga afër e lavdëroj, s’e tani të njoh nga afër. E sh au dhe e lavdëroi, Olsa Muhameti ballafaqohet me Donaldin pas deklaratave


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *