Rina Balaj flet për udhëtimin e saj më të keq (VIDEO)


Rina Balaj pos që ka konfirmuar ndarjen nga SinBoy pak javë më parë në Prive, ajo ka treguar edhe gjëra të tjera rreth jetës së saj tash si beqare dhe asaj profesionale.

Duke folur për veten, këngëtarja zbuloi udhëtimin e saj më të keq.

Ajo poashtu zbuloi nëse do të shkojë prapë në Greqi pas ndarjes nga artisti, dhe poashtu foli për gjërat që e kanë bërë për të qeshur kur i ka dëgjuar për veten.

Ndiqeni intervistën e saj të plotë me 50 përgjigje nëse ende nuk e keni parë.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *