Shkëndije Muja: O Allah largoje çdo mendmadhësi nga zemra ime


Shkëndije Muja është një prej këngëtareve e cila ndryshe nga këngëtaret e tjera është mbuluar dhe i është përkushtuar fesë.

Ajo vazhdimisht në rrjetet sociale ndanë thënje të cilat kanë të bëjnë me fenë, shkruan”Kosovarja”.

Së fundmi, në InstaStoy ka ndarë disa thënjë ku njëra bie më shumë në sy ku duket edhe këngëtarja në foto.

“O Allah, largoje çdo mendjemadhësi në zemrën time dhe më mëso të jem i përulur, te kujtoj ty në çdo gjë që bëjë “– ka shkruar Muja përkrah imazhit të saj.

Shiko foton:Shkëndije Muja: O Allah largoje çdo mendmadhësi nga zemra ime

Shkëndije Muja është një prej këngëtareve e cila ndryshe nga këngëtaret e tjera është mbuluar dhe i është përkushtuar fesë.

Ajo vazhdimisht në rrjetet sociale ndanë thënje të cilat kanë të bëjnë me fenë, shkruan”Kosovarja”.

Së fundmi, në InstaStoy ka ndarë disa thënjë ku njëra bie më shumë në sy ku duket edhe këngëtarja në foto.

“O Allah, largoje çdo mendjemadhësi në zemrën time dhe më mëso të jem i përulur, te kujtoj ty në çdo gjë që bëjë “– ka shkruar Muja përkrah imazhit të saj.

Shiko foton:Shkëndije Muja: O Allah largoje çdo mendmadhësi nga zemra ime


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *