Nuk kreu marrëdhënie për 110 ditë, i ndodhi ajo që nuk e priste kurrë


Nixalina nga Londra ndërmori këtë nismë si një zhgënjim ndaj meshkujve. Kjo, sepse që kur ka qenë 15 vjeçe, çdo i fejuar e ka tra.dhtuar ose ka refu.zuar që të kenë diçka më serioze bashkë.

 

 

Më pas ajo u betua se nuk do kryente mar rëdh.ënie s*k.s.uale dhe se nuk do lidhej me askënd.

Pasi zemra ime u th.ye disa herë me radhë, kuptova se kishte ardhur momenti të gjeja se kush ishte motivi që raportet e mia përfundonin të gjitha në të njëjtën mënyrë”, u shpreh ajo.

Mirëpo, pasi kishin kaluar më shumë se katër muaj, në ditën e 110 ajo vendosi që të pranonte ftesën e një djali për të dalë dhe pranoi pa e ditur se do ndodhte diçka e papritur.

 

 

U ndjeva sërish e lirë. E kuptova se nuk kam pse të ref.uzoj apo t’u përgjigjem njerëzve lidhur me dëshirat.

Mbi të gjitha, kuptova se mund ta shijoj s*ksin, pa iu hapur apo dorëzuar një mashkulli”, ka thënë ajo. Tashmë Nixalina e ka të qartë se mund të kryejë marrë dhënie s*k.s uale me këdo, pa u ndjerë fajtore.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *