Pasi mjekët i dhanë 48 orë jete, ky ishte vaji që shëroi këtë djalë 3 vjeçar!


Pasi e diagnostikuan atë me leuçemi, mjekët parashikuan që djaloshi Landon Riddle te kishte vetëm një mundësi 8-10% që të jetontes, për jo më shumë se një ose dy ditë.

Nëna e tij, Sierra Riddle, kujton:
“Te gjithë gjoksin e tij e kishte plot me tu more leucemie, nuk mund të merrte dot frymë. Ata i bene kimioterapite, por na thane se ndoshta nuk do ti bënte gje “.

Landon u trajtua me kimio për dy muaj, dhe ai u bë më keq, u ndje i sëm urë dhe humbi oreksin e tij. Mjekët humbën çdo shpresë që gjendja e tij mund të përmirësohej.

Megjithatë, një ditë, gjyshja e Landon sugjeroi ti provonin vajin e kana bisit. Kjo i detyroi ata të lëvizin në shtetin e Utah Kolorado, në mënyrë që të mund të provonin ligjërisht këtë trajtim. Pas pak ditësh, djali filloi të villte më pak dhe filloi të hante.

Nëna e tij më vonë shkroi në blogun e saj:
“Zemrat tona u mbushën me gëzim që ka nab isi solli buzëqeshjen në fytyrën e Landonit. Landoni filloi të bëhej më mirë. Na dukej një mrekulli kjo qe kishte ndodhur! Ai filloi të hante përsëri!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *