“Sa gra munet me i pasë një burrë?”/ Debat i ashpër mes Donjeta Demollit dhe Ikballe Hudutit


Aktivistja e të drejtave të grave, Donjeta Demolli, në debatin që po zhvillohet në Politiko, e ka pyetur ashpër islamologen Ikballe Huduti se sa gra mundet t’i martoj një burrë, raporton Gazeta10.

“E qysh keni me ndrru at gjendje duke propozu duke e konsideru grun si objekt në shërbim e subordinume ndaj burrit edhe kur ni burrë mundet me i pas disa gra, sa gra munet me i pas?

Njo, dy, tri, tetë, dhjetë, sa? Ju lutem sa tregoni.”, tha Demolli.

Shiko videon:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *