Rrëfimi i pazakontë i gruas me ‘dy v*gina’: Njërën e përdor për punë, tjetrën për …


Çfarë nuk ka në këtë botë! Kjo është historia e gruas me dy vag*na. Evelyn Miller ka treguar se si është të kesh dy org ane njësoj ku, njërën e përdor profesionalisht dhe tjetrën për se ks personal.

Ajo nuk e kuptoi deri në moshën 20-vjeçare se ajo kishte lindur me dy vag*na dhe dy mitra.

31-vjeçarja nga Queensland, Australi, filloi të punonte në industrinë e se ksit pas një ndarjeje dhe u sigurua që të mbante një vag*në për përdorim në punën e saj dhe një për jetën e saj personale – që duket mjaft efikase.

Ajo shpjegoi: “Kam punuar si shoqëruese e pavarur për rreth shtatë vjet duke udhëtuar nëpër botë. Unë kam qenë në gjendje të përdor një vag*në për punë dhe një vag*në për jetën time personale, gjë që e bëri punën shumë më të lehtë emocionalisht dhe fizikisht për mua.”

Pasi ndaloi së bëri këtë, ajo kaloi te OnlyFans dhe filloi të krijojë përmbajtje për të rritur, nga ku fiton 75,000 dollarë USD në muaj. Evelyn e vlerëson suksesin e saj për të pasur dy vag*na, por thotë se ka shumë dështime për të cilat ajo duhet të mendojë.

Ato përfshijnë: vendosjen e dy tamponëve kur ajo është në periudhën e saj, testimi i të dy vag*nave për sëmundje seksualisht të transmetueshme kur ajo viziton gjinekologun – dhe madje edhe ku partneri i saj mund të ejakulojë ndërsa ata janë duke bërë se ks. Duke folur për ejakulimin, ajo shpjegoi:

“Teorikisht, unë mund të mbaj dy foshnja në të njëjtën kohë nëse doja – por do të ishte e vështirë për trupin tim, kështu që ne duhet të jemi të kujdesshëm në këtë kuptim. Një gjetje racionale që e bën atë të lumtur.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *