Ajo mezi i shpëtoi sëmundjes së Iigë i hoqën gjinjjtë, burri i detyron: Unë do të lë nuk fle dot me ty po nuk…


Një grua mezi i shpëtoi një së mundje të keqe. Asaj i hoq ën mjekët të dy gj injtë për ta shpëtuar, por burri i saj nuk e mbështeti fare.

 

 

Burri i saj u zemërua me të. Madje as nuk pranonte të f linte me të. Ai i tha se në se nuk bënte opera cion plastik gjo ksi ai do e linte.

Këtë histori e ka treguar për ”Daily Star” motra e saj. Ajo ka thënë:

 

 

Kunati im është një i diot. Motra ime lu ftoi për jetën e saj, kurse ai i thotë do të lë nëse nuk bën gjooksin operacion.

Po ashtu ajo ka thënë se motra e saj është martuar me një gomar dhe se ajo duhet ta lërë atë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *