Dua Lipa takohet me Mbretëreshën Camilla


Dua Lipa ktheu kokën teksa u pa duke biseduar me Queen Consort Camilla në ceremoninë e çmimit Booker 2022 në Londër.

Këngëtarja Cold Heart, e cila mbajti një fjalim në ngjarjen, e cila u zhvillua në Roundhouse në Londër, u pa duke qeshur mirë në bisedë me Queen Consort përpara se të shpalleshin fituesit e natës.

Pasi përshëndeti organizatorët, autorët e përzgjedhur në listën e ngushtë, gjyqtarët e konkursit, mbretëresha e re i prezantoi çmimin Booker Prize të këtij viti për trillim autorit nga Sri Lanka, Shehan Karunatilaka.

Festimet e Çmimit Booker u mbajtën personalisht për herë të parë në tre vjet dhe Camilla prezantoi çmimin kryesor për herë të shtatë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *