Çka po zihet në showbiz-in shqiptar?


Që pak kohë tani me orar të ri, cdo të diel Prive edhe kësaj radhe iu solli informacione të reja rreth disa të famshmëve shqiptarë.

Pamje nga martesa e Beslires dhe Drilonit, VIP-t e ftuar zbulojnë risi dhe kush është në lidhje.

Në videon më poshtë i gjeni detajet rreth disa lajmeve që mund t’iu interesojnë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *