Aktori dhe reperi i famshëm dënohet me burg të përjetshëm


Një reper-aktor i cili u shfaq në filmin e vitit 2018 “SuperFly” u dënua të hënën me 50 vjet deri në burgim të përjetshëm për akuza të lidhura me seksin që përfshinin tre adoleshente dhe katër vajza të reja në sulme që datojnë që nga viti 2013.

Gjykatësi i Gjykatës së Lartë, Joseph Brandolino, urdhëroi gjithashtu Kaalan Walker, 27 vjeç, të regjistrohej si shkelës seksual për pjesën tjetër të jetës së tij, sipas zëvendësprokurores së qarkut Cynthia Wallace, e cila i tha City News Service se ajo beson se i pandehuri është “me të vërtetë një predator”. ‘

Një juri e Van Nuys e dënoi Walkerin më 18 prill për tre akuza për përdhunim të dhunshëm, dy akuza për marrëdhënie të paligjshme seksuale me një të mitur dhe përdhunim të një viktime të dehur dhe një akuzë për sulm me qëllim për të kryer seks oral që përfshin krime midis 2013 dhe 2018.

Juristët e liruan atë nga dy akuza për përdhunim të dhunshëm dhe një akuzë për depërtim të dhunshëm dixhital që përfshin tre viktima të tjera të supozuara.

Në deklaratën e saj hapëse në mars, zëvendësprokurorja e qarkut Yasmin Fardghassemi i tha jurisë se rasti përfshinte gra që nuk e njihnin njëra-tjetrën dhe se “gjëja e vetme që i bashkon të gjitha këto gra është i pandehuri Kaalan Walker”.

“Ju do të shihni një anë të errët të tij …” u tha prokurori juristëve, duke thënë se Walker përdorte kryesisht Instagramin dhe Twitterin për të joshur viktimat e tij të supozuara në vendet që ai zgjodhi duke i rezervuar për xhirime të rreme fotografish ose video muzikore ose me një premtim të rremë për t’i prezantuar ato me dikë të famshëm.

“Kur ato thanë “Stop”, atij nuk i interesoi,” tha Fardghassemi.

Avokati i Walker, Andrew Flier, u kundërpërgjigj se klienti i tij – për të cilin ai tha se ishte “portretizuar si një përbindësh” – ishte i pafajshëm për akuzat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *