Kanye West është gati të finalizojë divorcin nga Kim?


Kanye West duket se është gati të zgjidhë ligjërisht divorcin e tij me gruan e ndarë, Kim Kardashian, pasi punësoi një nga avokatët më të fuqishëm në Hollywood.

Sipas dokumenteve gjyqësore të siguruara nga Page Six, reperi ka paraqitur një “deklaratë zbulimi”, e cila zakonisht bëhet kur një çështje divorci është në prag të zgjidhjes.

Dokumentet tregojnë gjithashtu se 45-vjeçari i ka dërguar të gjitha informacionet e tij financiare yllit të realitetit.

Ndërsa ish-çifti kanë rënë dakord se si të ndajnë perandorinë e tyre shumë miliardë dollarëshe, nuk ka asnjë tregues se ata arritën në një marrëveshje për kujdestarinë e katër fëmijëve të tyre – North, 9, Saint, 6, Chicago, 4 dhe Psalm, 3. — e cila mund të jetë një betejë e vështirë për Kardashian.

Pavarësisht se ai dhe Kim, e cila paraqiti kërkesën për divorc nga reperi në vitin 2021, kishin qenë “bashkë prindër” më mirë, West i tha Tucker Carlson në fillim të këtij muaji se ai nuk është i gatshëm të bëjë “kompromis” kur bëhet fjalë për arsimimin e fëmijëve të tij.

“Tani për tani ne kemi arritur në një kompromis – por nuk kam mbaruar sepse nuk bëj kompromis – por kemi arritur në një kompromis që fëmijët e mi të vijnë në shkollën time pas shkollës dhe të mësojnë korin”, i tha ai Carlson-it. .

Reperi dhe Kim janë grindur për muaj të tërë se ku t’i dërgojnë fëmijët e tyre në shkollë, me reperin që sugjeron një “ide” që ata të ndajnë kohën midis shkollës së tyre private dhe Akademisë së tij Donda.

Megjithatë, Kardashian ka hezituar t’i dërgojë fëmijët e tyre në shkollën misterioze të West, e cila ende nuk është akredituar nga Shoqata Perëndimore e Shkollave dhe Kolegjeve.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *