Tre hapa të thjeshtë për të gjetur xhinset e duhura për trupin tuaj


A pile of different blue jeans. Fashion things from denim as a background. ; Shutterstock ID 1036702129

Më poshtë janë tre hapa të thjeshtë që do t’ju ndihmojnë të zgjidhni xhinset e ëndrrave, ato të duhurat për format tuaja trupore, për të cilat nuk do të pendoheni asnjëherë pse i keni blerë.

Hapi 1: Zgjidhni madhësinë e duhur

Për të zgjedhur madhësinë e duhur, mbajini xhinset në skajet e belit dhe përpiquni t’i përthëkoni rreth qafës tuaj. Nëse skajet preken me njëri-tjetrin lehtësisht, kjo është madhësia e xhinseve që iu duhet.

Ju lutem vini re se skajet e belit jo domosdoshmërisht duhet të takohen plotësisht, pra të mbyllen krejtësisht, por është e rëndësishme që lehtësisht të ju rrethojnë qafën.

Hapi 2: Përcaktoni gjerësinë

E pra, le të përpiqemi të gjejmë gjerësinë perfekte. Për ta bërë këtë, përkulni krahun tuaj në bërryl dhe kapni grushtin. Krahu juaj duhet të mund të vendoset lehtësisht në pjesën e belit të xhinseve.

Ky trik do të funksionojë vetëm për ata që veshin xhinse me një bel të standardizuar. Natyrisht, nëse janë xhinse të thella, krahu nuk duhet të futet plotësisht në bel.

Hapi 3: Kontrolloni gjatësinë

Le të kontrollojmë më në fund nëse xhinset janë mjaft të gjata. Mbajini skajet e këmbëve të xhinsece, dhe hapini krahët aq sa mundeni. Nëse mesi i xhinseve është tamam nën mjekrën tuaj, urime! Ju keni zgjedhur një palë xhinse të duhura për juve.

Një detaj i rëndësishëm: mesi duhet të jetë saktësisht nën mjekrën tuaj.

Tre hapa të thjeshtë dhe xhinset tuaj janë perfekte!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *