Eni Çobani: Burrat shqiptarë janë te çuditshem, e bëjnë me gruan dhe më pas….


Meshkujt shqiptarë janë të tme s hem, e bëjnë me gruan dhe me pas…Juristja Eni Çobani ka folur për rastet e dh nës së burrave ndaj grave në Shqipëri.

E ftuar në “Dita e 8”, në Top Albania Radio, Çobani tha se meshkujt shqiptarë janë shumë të dh nshëm dhe mask listë.

Ajo shtoi se është e tm rrshm e se si një burrë të arrijë të th rë gruan me të cilën ka bërë dashuri dhe ka krijuar familje.

Sipas Çobanit, meshkujt shqiptarë reagojnë dh nshëm kur ref zohen, kur u thuhet diçka që nuk u pëlqen dhe kur nuk arrijnë atë që duan

Meshkujt shqiptarë janë të dh nshëm. Është shumë e vërtetë. Raste të shumta më janë paraqitur. Meshkujt mendojnë se gruaja është diçka e bri shtë por që duron gjithçka, madje edhe dh nën e burrit. Nuk mund të arrish të the rësh një grua me të cilën ke bërë dashuri.

Kur ata nuk arrijnë atë që duan, kur refuzohen, apo u thuhet diçka që nuk u pëlqen, ata kalojnë në diçka, që s’kam si ta shpejgoj. Në fillim edhe pse mashkulli komunikon dh nshëm, vajzës i duket sikur e do çme ndurisht,

por kur vijën fëmijët dhe rriten përgjegjësitë, aty nis gjithçka. Ajo që e evidenton që në fillim se është i dh nshëm mashkulli me të cilin po del, të largohet,”- tha Çobani.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *