Bora dhe Beatrix vazhdojnë kunjat, kurse Donaldi: Në një shtator do të…


Pak kohë më parë Donaldi tregoi pak nga kënga e tij e re me anë të një postimi në rrjete sociale: Të kuptoj më mirë me sy se me fjalë…

 

 

Donaldi surprizon fansat, çfarë pritet të ndodhë me 1

Së fundmi ai ka treguar se kënga titullohet “Hesht” dhe do të publikohet me datë 1 Shtator.

Fansat padyshim janë gëzuar nga njoftimi i aktorit dhe mezi po e presin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *