Mos kalo pa dhënë ngu shëllime/ E rè ndè! Familja shqiptare përfshihet në äksiidènt trägjik, 6 makina bëhen cöpäsh, mrekullia e shpëton 2-vje çaren, prindërit e saj në gje ndje kri tikè


Një familje shqiptare është përf shirë nga një aksident tra gjik në Xhenova të Italisë. Në aksi dentin e rë ndë janë përpla sur 6 makina me një kamion, siç shkruajnë mediat e vendit fqinj, transmeton gazeta ditore.

Aksi denti nd odhi në autostradën Genova-Sestri Levante, ndërsa ka pasur të pla gosur edhe fë mijë.Të paktën 5 persona kanë përf unduar në sptal, ku mes tyre ishin edhe 3 anëtarët e një familje shqiptare.

Fillimisht zja rrfi kësit arritën të nxirrnin nga makina e shka tërruar nënën 22-vje çare dhe vajzën e saj 2-vje çare. Ata u transportuan menjëherë në spi tal, kurse babai u mor me helikopter.

Kjo, sepse burri shqiptar u nxoor pak më vonë nga automjeti. E mitua u dërgua në spital në gje ndje të mirë shën detësore, kurse prindërit e saj janë në gje ndje kri tike për jetën.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *