Prisni ditet! Cako trondit: Do ngelin vetem 1 mld banorë në botë, do të survejohen dhe


Alfred Cako ka folur mbrëmjen e sotme në një emision televiziv, ku u shpreh se ka një axhendë që quhet Axh nda 2030 e cila synon që të realizojë disa qëllime.

Sipas tij, për tu realizuar kjo axhendë deri në 2030 do të ngelin më pak se 2 miliardë banorë dhe ata do të mikr çip hen e do të monitorohen.

Cako: Putini evidentoi se shumica e atyre që mbr nin Maripulonin ishin n zistë. Këto janë dy palë

që drejtohen nga e njëjta dorë. Ka një axhendë që quhet Axh nda 2030 e cila synon që të realizojë disa qëllime. Me kalimin e kohës do të duken. Është shp pullimi dhe mikr çip mi i njerëzve.

Të gjitha këto axhenda deklarohen haptazi në Davos. Aty thuhet se të gjithë do të jetojmë pa prona, por të lumtur.

Për tu realizuar kjo axhendë deri në 2030 do të ngelin më pak se 2 miliardë banorë dhe ata do të m kroç pohen e do të monitorohen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *