Kris Jenner ka një dëshirë të vetme për trupin e saj pas vdekjes


Kris Jenner nuk është asgjë nëse jo jashtëzakonisht e organizuar.

Kris me siguri do t’u lërë fëmijëve të saj të famshëm një trashëgimi të konsiderueshme, por  do t’ju lërë gjithashtu një artikull që ata do të marrin, që është krejtësisht i paçmuar.

Nëna e gjashtë fëmijëve zbuloi dëshirën e saj të vdekjes në episodin e kësaj jave të “The Kardashians”, duke thënë se dëshiron që hiri i saj të bëhet gjerdan për fëmijët e saj.

Pasi Kris iu nënshtrua një operacioni për zëvendësimin e kofshës gjatë episodit, vajza e saj Kim Kardashian u kërkoi mjekëve të mbanin pjesët e kockës që ishin hequr.

“Kim i kërkoi doktorit t’i ruante kockat e mia në mënyrë që ajo të bënte bizhuteri prej tyre”, tha Kris në një telefonatë me vajzën e saj Kylie Jenner.

Por Kylie mendoi se ideja ishte “e çuditshme” dhe “e mërzitur”.

“Kjo është një ide e mrekullueshme,” u përgjigj Khloe. Por Khloé u pajtua me Kylie, duke thënë: “Kjo është e çuditshme.”

“Unë as nuk e di pse duhet të varrosemi,” vazhdoi Khloé. “Në Bibël, thotë se ne nuk mund të digjemi, por unë thjesht dua të më djegin. Por si, pse nuk mundemi?”

Por Kris nxitoi të tregojë se Kylie “nuk do që unë të digjem”.

Në një moment rrëfimi më vonë, Khloé shtoi: “Unë dhe familja ime, ne flasim për testamentet, vdekjen, i tregojmë njëri-tjetrit se cilat do të ishin dëshirat tona nëse do të ndodhte diçka e tmerrshme.

“Nëse jam në gjendje kome, ende do t’i rregulloj thonjtë një herë në javë dhe kjo është në dëshirën time sepse njerëzit do të më vizitojnë”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *