“Po flas moj debile”/ Plas sherri në Përputhen, shoqet zihen për një nga djemtë


Irisi dhe Aleandra, u futën nën Përputhen bashkë dhe deklaruan se kanë një shoqëri mes tyre jashtë programit.

Në episodin e sotëm të Përputhen, dy vajzat janë përplasur dhe molla e sherrit ka qenë Petro.

Aleandra ka treguar se ka pëlqim ndaj Petros. Situata ka degraduar, saqë Aleandra e ka quajtur debile shoqen e saj.

“Po kam pas pëlqim për Petron. Jemi apo jo shoqe”, tha Irisi, ndër të tjera.

Ndërsa Aleandra teksa mundohej të fliste dhe të ndalonte së foluri Irisin i drejtohet: “Po flas moj debile”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *