Në Pritje Të Ëmbël, Einxhel Paralajmëron Komshiun: Mos Pi Më Ashtu Se Po Më Përzien Stomakun, S’i Kemi Mirë Punët


Einxhel Shkira ka bërë një paralajmërim në rrjete sociale. Moderatorja ka shkruar se një fqinj i saj konsumon lëndë çdo ditë dhe tymi futet në shtëpinë e saj duke i shkaktuar të përziera.

Ajo e ka paralajmëruar se nëse vazhdon të pijë nuk do i kenë punët mirë bashkë.

‘Më përzien stomakun’, fqinji bezdis Einxhel Shkirën,

“Çdo ditë, kryesisht në mbrëmje një komshi diku këtej rrotull pin b ar…ty mi hyn në shtëpinë time dhe më përzien stomakun për të vjellë! Prandaj, nëse rastësisht ndodh që më ke follow do doja të të thoja: “kushdo e kudo qofsh ose leje barin ose shko pij e nja dy pallate më tutje ndryshe si kemi mirë punët bashkë!”, ka shkruar Einxhel.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *