Po ta shihje në rrugë nuk do ta njihnit/ A Ju Kujtohet “Taramel” Që Bëri Një Shqipëri Të Tërë Për Vete, Shikoni Sa Është Rritur Xheison (FOTO)


Të gjithë e mbani mend Jasonin e vogël që u kthye në personazh në programin për fëmijë “Piter Pan”.Artikulli vazhdon me poshte..!

‘Taramelja’ i cili jetonte në fshatin Myshqeta të Tiranës fitoi mijëra ndjekës në llogarinë e tij në Instagram dhe si një VIP i vërtetë tashmë ka fansat e tij.

Po ta shihje në rrugë nuk do ta njihje/ A të kujtohet.Artikulli vazhdon me poshte..!

Jeision tashmë është rritur dhe nuk është më “taramale”, por “karamele”. Siç mund ta shihni edhe në foto, Jason është rritur dhe me siguri shumë prej jush nuk do ta kishit njohur.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *