Po flas moj Debile’, u futën si shoqe Në ‘Përputhen’, Plas Keq Sherri Për Një Nga Djemtë


Aleandra dhe Irisi janë dy nga vajzat që janë futur së fundmi në programin e dashurisë “Përputhen”, teksa që në fillim deklaruan se janë shoqe me njëra-tjetrën.Artikulli vazhdon me poshte..!

Mirëpo, në puntatën e sotme, dy shoqet janë përplasur me njëra-tjetrën për shkak të një…djali sigurisht dhe ai është Petro.

Në program, Aleandra tregoi se ka pëlqim ndaj Petros, teksa diskutimi mes dy shoqeve agravoi deri në ofendime.Artikulli vazhdon me poshte..!

“Po kam pas pëlqim për Petron. Jemi apo jo shoqe”, tha Irisi, ndërsa Aleandra teksa po mundohej të fliste dhe të ndalonte së foluri Irisin i drejtohet shoqes: “Po flas moj debile”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *