Ky është 26-vjeçari që bashkë me vëllain e tre të tjerë dyshohet se kryen aktin çnjerëzor të dh*nimit të 11-vjeçares në Prishtinë (Foto)


Ky është 26-vjeçari që bashkë me vëllain e tre të tjerë dyshohet se kryen aktin çnjerëzor të dh u nimit të 11-vjeçares në Prishtinë

Dy nga pesë të dyshuarit për dh unimin e vajzës 11-vjeçare në Prishtinë, vëllezërit Ekrem dhe G.Rexha, kanë përfunduar në paraburgim, nën dyshimin e bazuar se kryen aktin çnjerëxor të keqtrajtimit se ksual të të m iturës, ndërkohë janë ar restuar edhe dy të dyshuar të tjerë, raporton Gazeta Sinjali.

Kjo ngjarje e tmerrshme dyshohet se nisi në parkun e lagjes Arbëria e më pas në disa lokacione tjera.

 

 

Sipas Prokurorisë, “i pandehuri ka kryer marrë dhë nie se ksu ale pa dëshirën e të dëmtuarës “në atë mënyrë që të pandehurin fillimisht e kishte thirrur në telefon vëllai i tij i m itur. Pastaj i pandehuri ka shkuar me (veturë) “PickUp” te parku në lagjen “Arbëria” në Prishtinë dhe e ka marrë me veturë vëllain e tij dhe të dyshuarit Xh. S. dhe G. J. të cilët ndodhen në a rrati, dhe të dëmtuarën.

Pastaj rrugës tek v arrezat kanë zbritur i mituri dhe Xh. S. ndërsa i pandehuri së bashku me G. J. dhe të dëmtuarën janë larguar me veturë, ashtu që pas pak E. R. ka ndaluar veturën në një vend të panjohur dhe ka kryer mar rëdh ënie se ksu ale me të dëmtuarën. Edhe pse e ka ditë që e dëm tuara është nën 14-vjeç”.

 

 

Gazeta Sinjali që nga dje ka publikuar detaje për këtë ngjarje ma kabre që u zbulua pas d enoncimit të nënës së vajzës e cila bashkë me të bijën kanë raportuar në Polici për t merrin që ka përjetuar ajo për disa orë.

 

 

Bazuar në dëshminë e nënës së saj, thuhet se vajza kishte dalë nga shtëpia, të shtunën në orët e mbrëmjes dhe nuk ka pasur asnjë informacion për fatin e saj. Ajo u t rondit, kur pas mesnate, vajza u gjet dhe në gjendje të keqe emocionale rrëfeu se çfarë i kishte ndodhur.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *