Halloween arrin në shtëpinë e Zaiminës, maskohet bashkë me fëmijët


Si çdo vit, edhe kësaj radhe Zaimina Vasjari dekoroi shtëpinë për Halloween meqë festa është afër.

Veç këtë herë ajo ka edhe djalin, përpos vajzë Khloe.

Artistja që ka hequr dorë nga muzika, u maskua bashkë me fëmijët dhe na befasoi.

Pak frikshëm por edhe simpatike, ajo arriti që gjithçka të dukuet tamam reale.

Halloween festohet më 31 tetor, me të famshmëm që maskohen e fëmijë që kërkojnë ëmbëlsira nëpër shtëpi./P


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *