Në lidhje apo jo? Komediani rrëfen kur pa Dua Lipën në skenë për herë të parë


Trevor Noah duartrokiti Dua Lipën, pavarësisht pretendimeve për lidhje me të cilat të dy u përballën kohët e fundit.

Prezantuesi i emisionit televiziv Trevor Noah foli për miqësinë e tij me këngëtaren Levitating të premten, në podcastin e këngëtares iHeartRadio Dua Lipa: Në shërbimin tuaj.

“I thashë shoqes sime një ditë: “Sa herë që shoh Dua Lipën, është në një shfaqje çmimesh. Pra, tani kjo do të thotë se nëse e shoh atë, jeta ime po shkon mirë”, the Noah.

Ai rifilloi, “Tani shpresoj ta shoh më shumë, që do të thotë se jeta ime po shkon jashtëzakonisht mirë. Ju keni qenë gjithmonë me të vërtetë e mrekullueshme dhe e hirshme. Ju keni qenë gjithmonë një dritë vërtet e mrekullueshme.”

Komediani gjithashtu reflektoi herën e parë që e pa të performonte – dhe sa larg ka arritur që atëherë.

“Më kujtohet kur performuat… Më duket – ndoshta keni qenë në Ukrainë? Ju bëtë finalen e Ligës së Kampionëve! Mbaj mend që erdhët për të performuar dhe ishte kaq e çuditshme. Mbaj mend që njerëzit thanë: “Kush dreqin është ajo?’”

Ai shtoi, “Unë thash “Është Dua Lipa!” Janë të gjithë këta pleq që kanë ardhur për të parë një lojë futbolli dhe ata thjesht thonë: “Kush është ky person?” Dhe atëherë tani nuk ka njeri në botë që nuk ju njeh. Mendoj se ky udhëtim është ajo që shumë njerëz nuk e dinë është se sa gradual dhe në rritje është ai proces.”

Për të painformuarit, Dua Lipa dhe Trevor Noah ishin të rrethuar nga thashethemet për lidhje, pasi të dy u panë së bashku në NYC. /Pr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *