Si do të ndikojë eklipsi diellor i tetorit 2022 në secilën shenjë të horoskopit?


Sezoni i eklipsit është një dritare e shkurtër kohore që çon gjithmonë në ndryshime të mëdha dhe ndodh çdo gjashtë muaj. Duke aktivizuar Nyjen Veriore dhe Jugore të Fatit, një eklips ju shpejton gjithmonë drejt fatit tuaj përfundimtar. Dhe ndërsa ekzistojnë dy lloje eklipset që funksionojnë së bashku – diellore dhe hënore – ato janë të njohura për heqjen e asaj që mund të pengojë rrugën tuaj të synuar dhe t’ju detyrojë të lëvizni në drejtimin e fatit tuaj.

Ndërsa një trup qiellor hyn në hijen e një tjetri, ai gjithmonë ndriçon një dritë mbi të vërtetat që kanë mbetur në errësirë. Dhe për shkak se ky eklips i ardhshëm diellor ndodh në Akrep, kjo ndjenjë po theksohet edhe më shumë.

Eklipsi i ardhshëm diellor do të zbulojë atë që duhet “eklipsuar” nga jeta jonë.

Si do të ndikojë eklipsi diellor në shenjën tuaj të horoskopit?

Dashi

Ju jeni duke u sfiduar të përballeni me anën e hijes së bashkimeve tuaja intime dhe investimeve të lidhura me paratë, Dashi. Nga çfarë jeni bërë i varur në mënyrë të pandërgjegjshme? Dhe nga buron vërtet kjo frikë nga humbja dhe/ose tradhtia? Kjo, sigurisht, mund të jetë e kundërta në kuptimin që ju mund të shmangni kërkimin e ndihmës, ndoshta për hir të krenarisë. Disa prej jush mund të shmangin përgjegjësinë e shlyerjes së borxheve tuaja – emocionale ose financiare – ose thjesht i frikësohen idesë për të zhgënjyer rojet dhe për të lënë dikë të hyjë. Ju nuk dëshironi të kafshoni më shumë sesa mund të përtypni. Nuk kam frike; çdo gjë që rëndon mbi rritjen tuaj shpirtërore është duke u eklipsuar nga bota juaj.

Demi

Dinamika emocionale e partneriteteve tuaja të përkushtuara po zhvendoset në mënyrë dramatike nën vështrimin e këtij eklipsi diellor, veçanërisht nëse i keni shtypur dëshirat tuaja për hir të mbajtjes së një lidhjeje toksike. Sundimtari juaj planetar, Venusi, është gjithashtu në shenjën e saj të “mërgimit”, që do të thotë se ka më shumë theks në atë që po projektohet dhe përthithet brenda marrëdhënies, domethënë kur bëhet fjalë për financat, vlerat dhe një ndjenjë të përgjithshme të vetëvlerësimit. Të tjerët prej jush mund të kenë një zbulim për personin që jeni jashtë kësaj marrëdhënieje, e cila mund të mos përkojë me personin që po pretendoni të jeni kur jeni brenda kufijve të bashkimit tuaj. Është koha për t’iu qasur lidhjeve tuaja me ndershmëri dhe autenticitet.

Binjakët

Jeni thirrur për të vendosur kufij të fortë në jetën tuaj të përditshme. Ndoshta kjo duket po aq e thjeshtë sa të marrësh më shumë kohë pushimi, ndërkohë që ky eklips mund t’ju inkurajojë gjithashtu të uleni produktivitetin tuaj dhe t’i kushtoni më shumë vlerë prioriteteve tuaja. Temat emocionale që rrethojnë zakonet tuaja shëndetësore dhe përkushtimet e përditshme po vihen në krye të këtij eklipsi diellor. Më e rëndësishmja, nëse ka frikë rreth këtyre rutinave të zakonshme, ndoshta edhe pritshmëri që i keni vendosur vetes në mënyrë të pandërgjegjshme, është e rëndësishme të reflektoni se si kjo mund të ndikojë në shëndetin tuaj mendor, fizik dhe shpirtëror. Puna e tepërt me veten mund të çojë në djegie, prandaj sigurohuni që t’i jepni përparësi vetëkujdesit.

Gaforrja

Pasionet janë të larta (dhe vetëvlerësimi juaj nuk bën përjashtim, Gaforre). Nëse e gjeni veten duke kërkuar më shumë vërtetim nga të tjerët se zakonisht, ky eklips po ju detyron të rimendoni mënyrën se si po i bëni opinionet e njerëzve të tjerë për ju përgjegjës për lumturinë tuaj. Gjatë këtij eklipsi, ju jeni thirrur të përballeni me mënyrën se si veproni sipas dëshirave tuaja dhe mbështeteni në vese të caktuara në mënyrë që të ndiheni të plotë. Gjithashtu ju detyron të rilidheni me talentet unike që keni injoruar. Ky eklips mund të çojë gjithashtu në zbulime të fuqishme në lidhje me një lidhje romantike ose ndoshta një projekt pasioni që keni argëtuar fshehurazi. Lajmet rreth fertilitetit dhe/ose konceptimit ka të ngjarë të vijnë gjithashtu.

Luani

Mbajtja e një ekuilibri të shëndetshëm punë-jetë kërkon besim dhe guxim, por pavarësisht asaj që mund të “mungoj” në jetën tuaj personale në këtë kohë, ky eklips diellor është këtu për të rimbushur hapësirën tuaj të shenjtë dhe për të rimbjellur rrënjët tuaja emocionale. Sidoqoftë, nuk do të keni zgjidhje tjetër veçse të bëni punën! Nëse jeta juaj personale nuk ka qenë saktësisht komode, është koha të ridrejtoni përpjekjet tuaja. Perceptimi juaj për shtëpinë dhe familjen gjithashtu do të rishikohet, por vetëm për t’ju ndihmuar të ngriheni mbi barrën e themeleve tuaja të fëmijërisë së hershme. Kjo mund të shkojë deri në rilidhjen me prejardhjen tuaj stërgjyshore, si një mënyrë për të marrë pjesë në udhëtimin tuaj të vetë-zbulimit. Lidhjet e marrëdhënieve të bazuara në financa mund të jenë gjithashtu të rëndësishme.

Virgjëresha

Jeni shpesh të lavdëruar për aftësitë tuaja të vëzhgimit dhe analizës, por ka një vijë të hollë midis të qenit i dhënë pas detajeve dhe të qenit strategjik deri në atë pikë sa të ushtroni shumë kontroll. Të tjerë mund të hezitoni natyrshëm të flisni të vërtetën tuaj dhe/ose të pyesni për kuriozitetet tuaja intelektuale. Duke bashkuar forcat me Venusin, ky eklips diellor do të ndihet si një rivendosje e fuqishme, duke ju lejuar të pastroni dhe të çlironi mendësitë e vjetruara dhe bllokimet e errëta që ju kanë penguar nga zhvillimi juaj personal. E njëjta gjë vlen edhe për ata prej jush që keni pasur vështirësi në marrëdhëniet me vëllezërit ose motrat, pasi lidhja juaj është gati të arrijë një moment rrethi të plotë. Ka një qendër të vëmendjes në mjedisin tuaj të afërt, por të vërtetat që po ju zbulohen po ju ndihmojnë të rifitoni fuqinë tuaj.

Peshorja

Dridhja më e ulët e komoditeteve tuaja sensuale dhe ndjenja e përgjithshme e sigurisë po fokusohet nën këtë eklips diellor. Ju jeni duke u sfiduar të hiqni dorë nga frika, lidhjet dhe zakonet financiare që kanë penguar aftësinë tuaj për të arritur një nivel më të lartë të vetëbesimit. A keni pasur një mendim të mungesës? A e keni tepruar pasi e keni mohuar veten për një kohë të gjatë? Dhe ndërsa jeni ulur së bashku me Venusin (sundimtarin e shtëpisë tuaj të dytë) ka një mundësi që ju të zbuloni disa nga talentet, aftësitë dhe aftësitë unike që keni qenë duke i shtypur me vetëdije dhe/ose pa vetëdije. vështrimi i këtij eklipsi. Perceptimi juaj për vlerën dhe bollëkun po rigjenerohet. Është koha për t’u rilidhur me stabilitetin tuaj të brendshëm.

Akrepi

Epoka juaj e re po ngarkohet, Akrep! Kur shikoni prapa eklipsin hënor në shenjën tuaj që ndodhi në maj, si ka evoluar jeta juaj personale që atëherë? Me çfarë të vërtetash jeni përballur brenda vetes? Eklipset diellore sjellin fillime të reja të fuqishme dhe ky rivendosje shpirtërore po arrin në rrënjët e asaj që duhet pastruar dhe çliruar. Në lidhje me Venusin, dinamika e marrëdhënieve tuaja nuk do të jetë përjashtim, pasi ju jeni thirrur të përballeni me frekuencat më të larta dhe më të ulëta që keni thithur gjatë rrugës. A jeni të lidhur me ata përreth jush në një mënyrë autentike? Ana e errët e identitetit tuaj po zmadhohet, por kjo është edhe më shumë arsye për t’u shfaqur për veten tuaj në këtë proces.

Shigjetari

Shërimi kërkon kohë, kështu që nuk ka nevojë të vendosni një kohëmatës në të. Jeni në greminën e një përparimi shpirtëror dhe ky eklips diellor do të udhëheqë rrugën. Kjo është veçanërisht e rëndësishme për ata prej jush që kanë qenë të pakujdesshëm me mirëqenien tuaj emocionale dhe shpirtërore, ose ndoshta janë ndier të mbërthyer në një cikël të përsëritur vetë-sabotimi. Ndërsa jeni ulur pranë Venusit, ju jo vetëm që po përballeni me atë që mund të jetë mungesë e dashurisë për veten, por gjithashtu po njihni atributet e errëta të marrëdhënieve tuaja. Frika dhe toksiciteti mund të mos jenë të dukshme në fillim, por mënyra se si ndiheni pasi kaloni kohë me dikë flet shumë.

Bricjapi

Si jeni kur jeni të rrethuar nga miq, kolegë dhe bashkëmoshatarë socialë? A ndiheni me energji apo të varfëruar më pas? Dinamika e miqësive tuaja, vizioneve tuaja të së ardhmes dhe ndjenjës së përkatësisë në botë është në mes të një transformimi të fuqishëm, pasi ju jeni thirrur të pastroni ideologjitë në hije dhe sipërfaqësitë sociale që ju kanë penguar të përmbushni misionin tuaj shpirtëror. Ka të ngjarë zhvillime të reja në komunitetin tuaj të gjerë dhe bashkëpunime të spikatura, por ka diçka me të cilën duhet të bëni paqe së pari.

Ujori

Ka një rivendosje të madhe që ndodh në shtëpinë tuaj të 10-të të autoritetit, karrierës dhe reputacionit në botë, veçanërisht kur bëhet fjalë për frikën tuaj dhe/ose dëshirën e pavetëdijshme për të mbajtur nën kontroll. Në përgjithësi, ky eklips diellor po ju sfidon të përballeni me modelet dhe traditat karmike të transmetuara tek ju nga një figurë prindërore, ndërsa të tjerët prej jush e marrin këtë kohë për të reflektuar mbi “imazhin” që me vetëdije ose pa vetëdije ia keni portretizuar botes. E njëjta gjë vlen edhe për ata prej jush që janë ndjerë të rënduar nga pritshmëritë e vendosura mbi ju, të cilat më pas ju bënë të largoheni nga thirrja e vërtetë e shpirtit tuaj. Nga burojnë vërtet ambiciet tuaja?

Peshqit

Çfarë ju ndalon *në të vërtetë* të kaloni pellgun dhe të eksploroni horizontet tuaja? Katartik dhe ndriçues, ky eklips diellor është këtu për t’ju çliruar nga botëkuptimet dhe sistemet e besimit që kanë bllokuar në mënyrë të pandërgjegjshme rrugën e shpirtit tuaj. Në lidhje me Venusin, kjo mund të përfshijë gjithashtu marrëdhënien tuaj me spiritualitetin, si dhe veten tuaj më të lartë. Tema të reja me interes dhe qëllime të karrierës janë gjithashtu të mundshme në gjashtë muajt e ardhshëm, por të pranosh se ky është udhëtimi juaj individual drejt zbulimit të vetvetes është thelbësore. Kjo gjithashtu varet nga sa i gatshëm jeni për të hyrë në të panjohurën. Mos e minoni dëshirën tuaj për aventura.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *