E rën dë në Greqi! Ishte ne gjume, gruaja i hedh burrit acvid në fytyrë, arsyeja do iu bëjë të kapni kokën


Greqi- Ngjarje e ka ndodhur në orët e para të mëngjesit në një hotel në Greqi, ku një 38-vjeçare ka su muar me ac d bashkëshortin e saj 36-vjeçar.

I riu ka marrë dj gie të shkallës së parë. Gjendja e tj shëndetësore paraqitet kr tike, ndërsa mjekët thonë se ka rr zik që burri të hu basë sh kimin, pasi pjesa e majtë e fytyrës ka pl gë të r nda.

Protothema.gr shkruan se snë rrethana ende të panj hura 38-vjeçarja i ka hedhur të shoqit një lëng me ac d në fytyrë, teksa ky i fundit ishte në gjumë.

Pasi i bëri gj mën burrit, gruaja është larguar me vr p nga hoteli për t’u arr tisur.

Mësohet se 36-vjeçari është emër i njohur për policinë greke. Sipas informacioneve të ERT, 36-vjeçari ka kryer në të kaluarën një sërë gr bitjesh.

Ka qenë ora 3:00 e mëngjesit të së shtunës kur 36-vjeçari është s lmuar me ac d nga bashkëshortja e tij 38-vjeçare teksa ndodheshin në një hotel në Heraklion, Kretë.

Sipas burimeve të cretapost, bëhet fjalë për një emër të njohur i cili ishte përfshirë më parë në një rast gr bitjeje hoteli në Hersonissos, në vitin 2015. Në fakt, në atë kohë ai ishte d nuar dhe vu jti dën min në dhe së fundmi u l rua.

Policia është në kërkim të 38-vjeçares, ndërsa njëkohësisht po hetohet për shkaqet që kanë çuar në dj gien me ac id.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *