Ky burrë jeton me dy gra, ato flasin: Nuk jemi fare xheloze për njëra-tjetrën


Një burrë dhe bashkëshortja e tij ranë në dashuri me të njëjtën grua që e takonin tek biznesi i tyre dhe kështu vendosën që të krijonin një marr ëdhënie tres he…Pronarja e palestrës që mban emrin CrossFit Mary Barillas u njoh me partnerin e saj Leo kur ishin 13-vjeç.

Me kalimin e kohës ata filluan të dilnin dhe u martuan kur Mary mbushi 17-vjeçe, në një kohë që Leo ishte duke shërbyer për Trupat Detare në Irak, Sri Lanka, Kore dhe Karolinën e Veriut.Pasi Leo e la punën e tij të mëparshme ata u shpërngulën në Uashington, nisën biznesin dhe sollën në jetë dy fëmijë. 5 vite më vonë, çifti njohën Kimberlee Slagle në palestrën e tyre dhe të tre u bënë miq.

Gjithsesi, ndërsa miqësia e tyre sa vinte e bëhej më ‘intesive’ ata kuptuan se bëhej fjalë për një romancë të ‘fshehur’.Kimberlee ka gjithashtu dy fëmijë, njërin 11 dhe tjetrin 7-vjeç nga një marrëdhënie e mëparshme dhe të dyja familjet jetojnë tashmë nën një çati.Duke folur për marrëdhënien e tyre, Leo thotë:Xhelozia nuk mungon në asnjë marrëdhënie. Ne kemi gjetur mënyrën më të mirë për ta menaxhuar përmes komunikimit. Komunikimi është çelësi. Nëse nuk i diskutojmë gjërat, nuk mund t’i zgjidhim.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *