50 vjecarja tregon sekretin se si te duket fytyra juaj si nje vazjë 20 vjecare


Një grua 50-vjeçare shkroi në TikTok për të treguar se ajo nuk bë botox ose nuk shpenzon para për kremra të nivelit të lartë sepse në vend të kësaj ka një metodë shumë të thjeshtë për t’u dukur më e re.

Ajo ka ndarë me ndjekesit e saj një këshillë të thjeshtë bukurie që e mban lëkurën e saj kaq rinore dhe madje betohet për teknikën e saj të thjeshtë të masazhit të syve që shmang rrudhat

Përdoruesja e mediave sociale më pas vazhdoi me një video ku ndau këshillën e saj të bukurisë , e cila siguron se do ta mbajë lëkurën tuaj të duket rinore dhe pa rrudha.

Së pari, ajo tërheq qepallën e saj lart me gishta, ndërsa i drejton gishtat nga qepalla e saj në vetull.

Pas kësaj, ajo drejton gishtat nga fundi i qepallës së saj të brendshme, nga hunda e saj, nga jashtë, deri te rrenja e flokeve.

Ajo gjithashtu i kalon gishtat poshtë syve, duke tërhequr lëkurën lart ndërsa i drejton gishtat deri te balli.

Nder komentet falenderuese dhe lavderuese dikush e pyeti: “A duhet ta bëjmë çdo ditë?” dhe ajo iu përgjigj “Ju mundeni, por unë e bëj vetëm 3-4 herë në javë”.

Ajo e bën këtë pesëmbëdhjetë herë në secilën anë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *