Turistët në Itali po sillen keq këtë vit: Ja pse


Turistët këtë vit kanë notuar në kanale të mbrojtura nga UNESCO. Kanë hyrë në vendet historike. Dhe kanë arritur deri aty sa kanë thyer skulptura të veçanta.

Ndërsa kufizimet për të udhëtuar ranë këtë verë dhe turistët filluan të udhëtojnë përsëri në Europë, lajmet për vizitorët që silleshin keq në Itali thjesht vazhduan.

Në qershor, dy turistë amerikanë shkaktuan dëme me vlerë 25,000 dollarë në Shkallët Spanjolle në Romë, kur shtynë dhe më pas hodhën skuterët e tyre poshtë tyre.

Në maj, një vizitor saudit hodhi Maseratin e tij që e kishte marrë me qira poshtë shkallëve, duke thyer dy nga shkallët.

Ndërkohë në Venecia, turistët notuan në mënyrë rutinore në kanalet e mbrojtura nga UNESCO. Në gusht, dy australianë lundruan në Kanalin e Madh, ndërsa në maj, amerikanët u zhveshën për një zhytje pranë monumentit të Arsenales të shekullit të 14-të.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *